4062

Maaltijden gered

Events

Hans de buurt koelkast

  • Alleen vers eten; producten zoals groente, fruit, zuivel, vers bereide maaltijden. Geen items die je zelf ook niet zou eten.
  • Plaats op alle maaltijden een sticker waarop de datum staat wanneer de maaltijd bereidt is en welke ingrediënten er zijn gebruikt.
  • Geen rauwe producten zoals vlees en vis.
  • Graag producten uitpakken, dus niet in tasjes laten zitten a.u.b.
  • Bij twijfel niet doen, dan graag in de prullenbak.

BuurtLunch ’t Struikske

Ontmoet je buurtgenoten!
Vanaf 2 februari wordt er om de 2 weken op woensdagmiddag een heerlijke warme lunch gemaakt. Mocht je willen aanschuiven, mail dan naar . Vrijwillige donatie voor het eten, drankjes zijn voor eigen rekening.

Data: 13 april, 11 & 25 mei, 8 & 22 juni & 6 juli van 12.00-13.30 uur
Locatie: ‘t Struikske

Jumpstart is aanwezig tijdens de Lente markt – Spring erin 

Op zondag 15 mei organiseert Moederhart Eindhoven een lentemarkt. De aftrap op een mooie lente en zomer tijd! Een mooie dag met gezelligheid, hapjes, drankjes, terrasjes, lounges, muziek, marktkraampjes, liefde en verbinding! Iedereen is deze dag welkom om te komen genieten, het is voor alle leeftijden.

De dag begint om 13:00 uur en we sluiten af om 21:00 uur. Je kunt de hele dag heerlijk genieten, borrelen en verbinden.

Tussen 13:00 uur en 18:00 uur kun je bij de verschillende marktkraampjes leuke spulletjes kopen, aansluitend is er tot 21.00 nog tijd voor een drankje en muziek

Praktische info:
Locatie: Fab28, Adres: Fabritiuslaan 28 Eindhoven
Parkeren: Kardinaal de Jongweg & Van Renesseweg
Toegang: gratis

Neem voldoende contanten mee, er is ook een geldmaat in de Gustaaf de Smetstraat om de hoek van de Albert Heijn.

 

Events

Ben je op zoek naar een cateraar voor een evenement, vergadering, feestje of lunch? Kom in onze keten van positiviteit en vraag naar de mogelijkheden. Voor onze deelnemers is jouw opdracht een mooie gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren. Samen met een professional zorgen we dat het eindresultaat zowel deelnemers als opdrachtgever trots maakt